Fris en Fruitig

     1 maand gratis fruit Lekker fris bronwater


Aqua Chain biedt u in samenwerking met Froot.nu 1 maand gratis fruit aan bij aanschaf van een nieuwe waterkoeler!

Wij stimuleren al jaren een gezonde werkvloer door het drinken van een lekker glas fris bronwater, maar Aqua Chain biedt u vanaf nu ook een frisse en fruitige oplossing. In onderzoeken is bewezen dat zowel het drinken van fris water als het eten van voldoende vers fruit de productiviteit van uw medewerkers verhoogd wordt. Daarom bundelen Aqua Chain & Froot.nu haar krachten.

 

 

 


 

                                                    HOE WERKT HET?

Bij aanschaf van een nieuwe waterkoeler bij Aqua Chain krijgt u  4 weken lang vers fruit cadeau! Na 4 weken heeft u de mogelijkheid dit fruitpakket te verlengen met Froot.nu ! Na aanschaf van uw waterkoeler ontvangt u van Aqua Chain een voucher, welke is aangepast op uw kantoor situatie, hierdoor sluit het fruitpakket direct aan op de wensen van u.

 

WAAROM FRUIT OP DE WERKVLOER? 

Water en fruit zijn samen de perfecte combinatie wanneer er wordt gesproken over een gezondere werkvloer, wanneer een medewerker voldoende water drinkt en fruit eet zal hij productiever zijn, minder vaak ziek en voelt hij zich lekkerder in zijn vel. Daarbij zijn het allebei ontzettend lekkere producten, welke zelf gecombineerd genuttigd kunnen worden.