Aqua Chain Oasus waterfles

Aqua Chain Oasus waterfles

Met een AQUA CHAIN Oasus waterfles:

  • Koop je niet alleen een super mooie, maar ook duurzaam waterfles
  • Lever je een concrete bijdrage aan een betere wereld en milieu
  • Is volledig biobased HDPE geproduceerd
  • Heeft een lagere CO2 uitstoot bij productie dan standaard fossiele grondstoffen.

Volledig gepersonaliseerd

Standaard leverbaar in zeven basiskleuren

De AQUA CHAIN OASUS waterfles heeft een inhoud van 500ml en is standaard leverbaar in zeven basiskleuren. Je kiest dus gewoon de kleur die het beste bij jouw organisatie past. Door de fles te laten bedrukken met het logo van jouw club, bedrijf of jouw tekst kun je hem personaliseren naar eigen wens. Deze bedrukking op de fles is mogelijk tot 3 bedrukkingskleuren. Neem contact op met ons team en wij bespreken graag de mogelijkheden om tot een passend ontwerp te komen.

Nieuwe generatie duurzame waterfles

De naam Oasus is een samentrekking van de woorden ‘oase’ en ‘sustainable (duurzaam)’. Zoals u waarschijnlijk wel weet is een oase een unieke plaats in de woestijn met water en groen. Op deze groene plaats is het mogelijk om te overleven en nieuwe energie op te doen. Het is een verfrissende en vruchtbare plek. Wij zien het drinken van water als vers, verfrissend en je krijgt er nieuwe energie van!

Duurzaam

Wij zien een oase ook als een zeer duurzame plaats, waar alles in evenwicht is en blijft. Tijdens de ontwikkelingen van de Oasus waterfles is duurzaamheid altijd het uitgangspunt geweest. De waterfles moet uiteraard nuttig zijn, op een verantwoorde wijze geproduceerd worden, lang meegaan en uiteindelijk compleet gerecycled kunnen worden.

Vraag een offerte aan

Neem contact op met ons team en wij bespreken graag de mogelijkheden om tot een passend ontwerp te komen.