Water dispenser

Water dispenser

Waarom een water dispenser van Aquachain:

  • Heerlijk verfrissend gekoeld water
  • Een uitgebreide no-nonsense garantieregeling
  • Preventief onderhoud
  • Duurzame waterflessen
  • Transparante en concurrerende prijzen
  • Advies op maat

Waterdispenser van Aquachain

Gekoeld en op kamertemperatuur

Water drinken is gezond. Onze flessenkoelers stimuleren om vaker een bekertje fris en gezond bronwater te nemen. De waterkoelers zijn op praktisch elke locatie neer te zetten. Ze zijn erg populair en niet weg te denken uit ons assortiment of op de werkvloer. Leverbaar in verschillende modellen, van zeer eenvoudig tot een fraai RVS model of zelfs geheel gepersonaliseerd.

Bronwater van Mierl’eau

De kwaliteit van het bronwater moet goed en constant zijn. Aqua Chain heeft daarom gekozen voor de erkende bron Mierl’eau, goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid. Deze exclusieve erkenning wordt alleen afgegeven als de bron aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. Dat is een garantie voor de constante kwaliteit van het bronwater met een constant mineraalgehalte.

Milieubewust

Aqua Chain laat het bronwater bottelen in ronde 18,9 liter flessen. Het bronwater wordt geleverd in polycarbonaat flessen. Deze worden steeds weer hervuld en hergebruikt. De flessen blijven eigendom van Aqua Chain; daarvoor vraagt Aqua Chain voor elke fles bronwater statiegeld.

SNELLE LEVERING

DOOR HEEL NEDERLAND

RUIM ASSORTIMENT

ADVIES OP MAAT

ACTIEF SINDS 1995

DUURZAAM ONDERNEMEN

Meest gekozen water dispensers

VOOR LEKKER FRIS WATER OP KANTOOR

Bel mij terug

Komt het u nu even niet uit of zijn wij al gesloten? Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.