Aanbieding!

Bronwaterfles – vandaag besteld morgen in huis

15,75

100% puur bronwater in waterflessen van 18,9 liter.

Prijs per stuk, bij een minimale afname van 5 flessen, exclusief 6% BTW en statiegeld.

Voor 14:00 uur besteld: morgen in huis!

Verzendkosten bedragen € 29,95

Vanaf 20 flessen gratis geleverd.

Verzendkosten zijn exclusief 21% BTW, bij een afname van 5 flessen, alleen op werkdagen in Nederland. Voor levering buitenland, prijs op aanvraag.

Categorie:

Beschrijving

100% puur bronwater zonder toevoegingen gebotteld in makkelijk te hanteren waterflessen van 18,9 liter

De kwaliteit van het bronwater moet goed en constant zijn. Aqua Chain heeft daarom gekozen voor de erkende bron Mierl’eau, goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid. Deze exclusieve erkenning wordt alleen afgegeven als de bron aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. Dat is een garantie voor de constante kwaliteit van het bronwater met een constant mineraalgehalte.

 

 

Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de AWCN, de EPDWA, de EBWA en de WQA.
Klik hier voor meer informatie.

 

Het prehistorische bronwater wordt op een diepte van 198 meter gewonnen uit de zogenaamde ‘formatie van Tegelen’. Ondoordringbare kleilagen zorgen ervoor dat het bronwater uitstekend geconserveerd is gebleven, en beschermen het bronwater tegen eventuele fosfaten en nitraten die van uit de oppervlakte het grondwater kunnen verontreinigen.

Het water uit de bron Mierl’eau wordt gebotteled door Dolphin Water Production BV – The Fresh Water Company. Dolphin vult voor diverse leveranciers gefilterd water in flessen af. Voor de afname van waterflessen heeft Aqua Chain exclusief gekozen voor Dolphin, vanwege hun expertise en jarenlange ervaring. Op die manier staan we altijd garant voor onze waterflessen.

 Inbouwkoelers & kranen