Wij hebben een ruim assortiment

      

      

      


EEN UITGEBREIDE NO-NONSENSE GARANTIEREGELING

Indien er zich een defect voordoet aan een drinkwaterkoeler zal Aqua Chain zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen één werkdag, de waterdispencer bij u op locatie repareren. Indien de monteur ter plaatse de waterkoeler niet kan repareren, wordt een vervangende waterkoeler kosteloos ingezet voor de duur van de reparatie. Dat is voor ons klantvriendelijkheid.

ONDERHOUD

Vanwege de strenge hygiëne voorschriften onderhoudt en reinigt Aqua Chain eens per half jaar de waterkoeler. Bij leidingwaterkoelers wordt eens per jaar het waterfilter vervangen. Het betreft het reinigen, demineraliseren en bacterievrij maken van alle onderdelen (reservoir en tapjes) welke met het drinkwater in aanraking komen. Dit vertraagt ook de groei van nieuwe bacteriën.

WAAROM ZOU U VOOR ONS KIEZEN?

Bij uw zoektocht naar een geschikte voorziening voor gekoeld drinkwater wordt u geconfronteerd met vele aanbieders en verschillende prijzen, waardoor het lastig is de juiste leverancier te kiezen. En heel eerlijk gezegd; prijzen zijn afhankelijk van uw wensen en het aantal gebruikers en/of vestigingen. Wij onderscheiden ons door meerwaarde te bieden met prijzen die transparant zijn èn concurrerend.

WIE ZIJN ONZE KLANTEN?

De samenstelling van ons klantenbestand is zeer uiteenlopend. Kleine ondernemingen, grote concerns, verpleeghuizen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen ervaren al vele jaren onze kwaliteit van dienstverlening tegen uitstekende voorwaarden. Van eenmanszaak tot multinational, Aqua Chain is dé leverancier voor uw drinkwaterkoelers!

DUURZAAMHEID

Duurzaam ondernemen staat hoog in ons vaandel. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met ons milieu en de toekomst. Daarom wordt het bronwater enkel geleverd in polycarbonaat flessen, die steeds worden hervuld en hergebruikt. Wij verkopen alleen actief koolstof-filters omdat dit een milieuvriendelijk product is. We rijden zo min mogelijk kilometers. En we zijn lid van MVO-Nederland.

WELK TYPE KOELER PAST BIJ U?

Wij bieden het hele assortiment. Van eenvoudige flessenkoeler met zuiver bronwater, een waterleidingkoeler die rechtstreeks op uw waterleiding kan worden aangesloten tot een ruimtebesparende inbouwkoeler met designkraan. Voor ieder wat wils. En heeft u spijt van uw beslissing en wilt u toch liever een ander model? Ook dat is bij ons geen probleem. Wij leveren maatwerk, precies volgens uw wensen.