Bronwater van Mierl’eau

De kwaliteit van het bronwater moet goed en constant zijn. Aqua Chain heeft daarom gekozen voor de erkende bron Mierl’eau, goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid. Deze exclusieve erkenning wordt alleen afgegeven als de bron aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. Dat is een garantie voor de constante kwaliteit van het bronwater met een constant mineraalgehalte.

Het prehistorische bronwater wordt op een diepte van 198 meter gewonnen uit de zogenaamde ‘formatie van Tegelen’. Ondoordringbare kleilagen zorgen ervoor dat het bronwater uitstekend geconserveerd is gebleven, en beschermen het bronwater tegen eventuele fosfaten en nitraten die van uit de oppervlakte het grondwater kunnen verontreinigen.

Het water uit de bron Mierl’eau wordt gebotteled door Dolphin Water Production BV – The Fresh Water Company. Dolphin vult voor Aqua Chain de flessen af met bronwater. Voor de afname van waterflessen heeft Aqua Chain exclusief gekozen voor Dolphin, vanwege hun expertise en jarenlange ervaring. Op die manier staan we altijd garant voor onze waterflessen.

Milieubewust

Aqua Chain laat het bronwater bottelen in ronde 18,9 liter flessen. Het bronwater wordt geleverd in polycarbonaat flessen. Deze worden steeds weer hervuld en hergebruikt. De flessen blijven eigendom van Aqua Chain; daarvoor vraagt Aqua Chain voor elke fles bronwater statiegeld.

Hulp nodig bij uw keuze? Gebruik onze ‘Coolculator’

Fles of leiding?
Aantal medewerkers?
Welke mogelijkheden?
Uw keuze!

Naar Coolculator