Onze opdrachtgevers

Wij zijn trots op de vele opdrachtgevers die we mogen bedienen. Van groot tot klein en in heel Nederland.

Hieronder een overzicht van een aantal van hen.

"Wij werken al jaren samen met Aquachain en zijn nog steeds erg tevreden over de apparaten + de service. Altijd snel en makkelijk contact en mocht er een keer iets zijn, dan word je altijd serieus genomen en goed geholpen."

Michelle
jumbohema

GoodyearCZBooking.com

“Al vele jaren werken we zeer fijn samen op meerdere locaties in Nederland en onlangs ontvingen we het verzoek om mee te denken naar een oplossing voor een tijdelijk project in Haarlem.Wij zochten een oplossing om een waterpunt te creëren in onze tijdelijke kantine. Na twee mailtjes was alles geregeld. Duidelijke communicatie en een goede responstijd aldus Jeffrey de Groot van Pathe.“

Jeffrey
PATHE Theathers

“Aqua Chain en GXO hebben al jaren een intensieve samenwerking, begin 2023 wordt deze samenwerking extra uitgebreid door de plaatsing van vaste watertappunten op de locatie in Tilburg. Met de plaatsing van deze tappunten zijn alle medewerkers gedurende het jaar verzekerd van heerlijk fris drinkwater op de werkvloer.De keuze voor Aqua Chain is voor Willem heel logisch: Aqua Chain denkt mee met hun klanten in oplossingen. Daarnaast is hun reactie tijd enorm snel & worden gemaakte afspraken ook nagekomen.”

Willem
SixtCargillMaxima mc