Over Aqua Chain

Hoe wij ons onderscheiden

Bij uw zoektocht naar een geschikte voorziening voor gekoeld drinkwater wordt u geconfronteerd met vele aanbieders waardoor het lastig is de juiste leverancier te kiezen. Om die reden vinden wij het belangrijk om ons te onderscheiden door meerwaarde te bieden tegen een redelijke prijs. Bij voorkeur bekijken wij vooraf even de situatie ter plekke waarna wij u vrijblijvend advies kunnen geven over de voor u meest geschikte waterkoeler(s). Daarnaast bestaat de meerwaarde die Aqua Chain u biedt uit een hoge kwaliteit van de waterkoelers en een prijsniveau dat transparant en absoluut concurrerend is.

Neem direct contact op

AquaChain Waterkoelers

Wij zijn een landelijk opererende leverancier van waterkoelers en toebehoren

Sinds de oprichting in 1995 is in eerste instantie gestart met enkel flessenkoelers voorzien van bron- of mineraalwater, waarna in 2000 ook de waterkoelers aangesloten op de waterleiding (Point-of-Use) aan het assortiment zijn toegevoegd.

Als één van de weinige leveranciers bieden wij zowel flessenkoelers, waterleidingkoelers als inbouwkoelers en designkranen aan. Aqua Chain heeft de kwaliteit van haar producten en het niveau op het gebied van service en hygiëne zeer hoog in het vaandel staan. Om onze kwaliteit van dienstverlening te kunnen waarborgen beschikken wij over het lidmaatschap van alle relevante branche-organisaties en wordt de kennis van onze medewerkers op deze gebieden continue gemonitord en geoptimaliseerd.

Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij vanzelfsprekend, getuige ons lidmaatschap van MVO-Nederland.
Dit alles vormt de perfecte basis voor een uniek onderscheidend, eerlijk en objectief advies op het gebied van waterkoelers.

Nieuws en weetjes

Over ontwikkelingen en maatschappelijke projecten

Wij houden u graag op de hoogte over ontwikkelingen op het gebied van drinkwater, samenwerkingen en leuke weetjes via ons blog.

Aqua Chain zet zich namelijk regelmatig in voor maatschappelijke projecten en ook werken wij aan ontwikkelingen op het gebied van drinkwater.

Deze kennis delen we graag met u.

Blog

Onze waterkoeler klanten

De samenstelling van ons klantenbestand is zeer uiteenlopend. Kleine ondernemingen, grote concerns, verpleeghuizen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen ervaren al vele jaren onze kwaliteit van dienstverlening tegen zeer concurrerende voorwaarden. Van eenmanszaak tot multinational, Aqua Chain is dé leverancier voor uw drinkwaterkoelers!

Elke opdrachtgever van Aqua Chain is uniek. Of u nu een kapperszaak heeft, een kantoorpand, een warehouse of meerdere locaties, elke klant krijgt van ons team dezelfde aandacht en service. Al onze opdrachtgevers ervaren al jaren de service van ons hechte en gemotiveerde familiebedrijf.

Onze opdrachtgevers

Booking.comCargillCZGoodyearSixthemajumbo

AquaChain, uw leverancier voor elke waterkoeler

Van eenvoudige flessenkoeler met zuiver bronwater, een waterleidingkoeler die rechtstreeks op uw waterleiding kan worden aangesloten tot een ruimtebesparende inbouwkoelers met designkranen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Ook voor u als facilitair manager en/of inkoper van een (middel)grote onderneming, verzorgingsinstelling, ziekenhuis of organisatie is Aqua Chain de juiste partner voor een optimaal advies over gekoeld water met watercoolers op uw locatie(s). Wij ontzorgen u door onze professionele aanpak en werkwijze. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek op uw locatie brengen wij uw wensen en de situatie in kaart waarna wij u een advies op maat uitbrengen waarmee u echt verzekerd bent van de best passende en financieel uitgebalanceerde oplossing voor de lange termijn.

Een uitgebreide no-nonsense garantieregeling voor uw waterkoelers, een uitstekende service en een klantvriendelijke instelling zijn belangrijke elementen in de visie van Aqua Chain ten opzichte van haar klanten. Wanneer u kiest voor waterkoelers, dan wilt u daar meestal lang en zeker zorgeloos van kunnen genieten, toch? Daarom nemen wij u alle zorg uit handen zolang u gebruik van onze waterkoelers maakt. Het kopen of huren van waterkoelers is tenslotte slechts het begin!

Hulp nodig bij uw keuze? Gebruik onze ‘Coolculator’

Fles of leiding?
Aantal medewerkers?
Welke mogelijkheden?
Uw keuze!

Naar Coolculator