Fris in de klas met Klasse(n)water

Meeste basisschool-leerlingen krijgen zoet drinken mee naar school

Twee derde van de basisschoolleerlingen in Nederland krijgt zoete drankjes mee naar school. Dat blijkt vrijdag uit onderzoek van de drinkwatersector. Een op de acht kinderen zegt op school nooit kraanwater te drinken.

Onbeperkt water drinken op school, schrijf u nu in voor een watertappunt!

Als partner van J.O.G.G. (Jongeren op Gezond Gewicht) hebben wij een speciaal scholenconcept ‘Fris in de Klas’!

 • Water ipv suikerhoudende dranken
 • Duurzaam ondernemen
 • Gezonde schoolkantine
 • Tot 75% subsidie door de overheid

De JOGG-aanpak bij Aquachain

De wereld waarin onze jeugd opgroeit is de laatste decennia ongemerkt een omgeving geworden waarin verleidelijke keuzes vaak (letterlijk) de meest voor de hand liggende keuzes zijn. Jongeren Op Gezond Gewicht richt zich daarom onder andere via gemeenten, (lokale) publiek-private samenwerkingen en landelijke campagnes op de omgeving van het kind.

Ontvang nu tot 75% subsidie op de aanschaf van uw watertappunt!

170 deelnemende gemeenten in Nederland

31 gemeenten zien een daling van het bmi

312 uitstaande klasse(n)water tappunten

1 November 2018 heeft Aqua Chain een prachtig partijenakkoord mogen ondertekenen met J.O.G.G. (Jongeren Op Gezond Gewicht)

Aqua Chain en JOGG zetten zich beide in voor een gezonde schoolkantine, gezonde sportkantine & de gezonde werkvloer. Met deze samenwerking onderstrepen wij onze doelstelling om de Nederlander gezonder te laten leven d.m.v. beweging & voeding.

Door nauw samen te werken met gemeentes, de overheid en het bedrijfsleven kan Aqua Chain haar ‘Klasse(n)water’ ‘zorgeloos’ aanbieden. Door krachten en kennis te bundelen is er een compleet ‘zorgeloos aanschafpakket’ samengesteld.

Met ‘zorgeloos’wordt bedoeld dat de overheid en het bedrijfsleven scholen, sportverenigingen, openbare instellingen, ect. stimuleert water te drinken i.p.v. suikerhoudende dranken.

Om dit programma extra kracht te geven is er een speciaal programma ontwikkeld waarbij het voor sommige scholen, sportverenigingen en andere openbare instellingen gemakkelijker en aantrekkelijker is gemaakt om deze automaten aan te schaffen.

Neem vrijblijvend contact op!

Vraag hier extra informatie over deze actie. Alle vragen en opmerkingen zijn welkom!

  Verzenden
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Hulp nodig bij uw keuze? Gebruik onze ‘Coolculator’

  Fles of leiding?
  Aantal medewerkers?
  Welke mogelijkheden?
  Uw keuze!

  Naar Coolculator