Nieuws

Aqua Chain helpt GGD voor een ‘prikkie’

01-07-2021: Enige tijd geleden werden wij benaderd door een aantal GGD vestigen in Nederland voor watertappunten op corona testlocaties en corona vaccinatie locaties. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid hebben wij de GGD aangeboden te helpen bij deze immense operatie, door de waterkoelers voor deze locaties beschikbaar te stellen onder de noemer: Dat doen we voor een ‘Prikkie’!

Bij een groot aantal locaties door Nederland kunnen personeelsleden en bezoekers genieten van een heerlijk fris glas bronwater. Daarnaast kijkt Aqua Chain samen met de GGD naar verdere mogelijkheden tot samenwerking richting de toekomst om soortgelijke operaties in de toekomst mogelijk te houden.

Aqua 25 Beste model waterkoeler 2020!

08-01-2021: Ter ere van ons 25 jarige jubileum introduceerde Aqua Chain in 2020 haar eigen model waterkoeler de ‘AQUA 25’. Direct in het eerste jaar is dit model tussen ons gehele assortiment waterkoelers uitgegroeid tot de 1 nummer onder onze machines. Het model AQUA 25 is verkrijgbaar met flessen bronwater of op uw waterleiding aangesloten, daarnaast heeft u de mogelijkheid te kiezen uit een vrijstaand model of een tafelmodel.

Aqua Chain werkt mee aan promotiefim Voedingscentrum en Jogg

15-12-2020: Sinds 2018 is Aqua Chain partner van JOGG en stimuleren wij het drinken van water op scholen en openbare gebouwen. We zetten ons in voor een gezondere omgeving voor de jeugd & volwassen.

Om onze doelstellingen kracht bij te zetten hebben we in samenwerking met de Gemeente Waalwijk, Jongeren op Gezond Gewicht & het Voedingscentrum een promotiefilm opgenomen, waarin Rutger van Happen namens Aqua Chain kort toelicht wat Aqua Chain voor gemeenten kan betekenen op het gebied van watertappunten.

Quooker en Aqua Chain gaan samenwerking op zakelijke markt aan

24-06-2020: Aqua Chain en Quooker zijn een samenwerking gestart voor de zakelijke markt in Nederland. Per direct heeft Aqua Chain alle systemen van Quooker toegevoegd aan haar assortiment om zodoende haar eigen klanten en de markt nog breder te kunnen bedienen.

In een tijd waarin klanten steeds vaker behoefte hebben aan 1 leverancier welke meerdere specialiteiten beheerst is dit voor ons de ideale manier om onze klanten een zo goed mogelijk aanbod te kunnen geven.

Check hier voor meer informatie

Hulp nodig bij uw keuze? Gebruik onze ‘Coolculator’

Fles of leiding?
Aantal medewerkers?
Welke mogelijkheden?
Uw keuze!

Naar Coolculator