Uitgebreide no-nonsense garantieregeling

Onderhoudscontract

Aqua Chain gaat met elke afnemer, die een waterkoeler huurt, koopt of least, een onderhouds- en leverovereenkomst met garantie- en vervangingsservice aan voor vijf jaar. Uit hygiëne overwegingen onderhoudt en reinigt Aqua Chain eens per half jaar de waterkoeler. Bij waterkoelers aangesloten op de waterleiding wordt eens per jaar het waterfilter vervangen. Het onderhoud aan de waterkoeler houdt in: het reinigen, demineraliseren en bacterievrij maken van alle onderdelen (reservoir en tapjes) welke met het drinkwater in aanraking komen. De onderhoudsbehandeling vertraagt ook de groei van nieuwe bacteriën.

Garantie- en vervangingsservice van uw waterkoeler

Indien er zich een defect voordoet aan een waterkoeler zal Aqua Chain zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen één werkdag, de waterkoeler repareren. Indien de monteur ter plaatse de waterkoeler niet kan repareren, wordt een vervangende waterkoeler kosteloos ingezet voor de duur van de reparatie.

Service, kwaliteit en klantvriendelijk

De uitspraak ‘Wat ons betreft kunt u altijd nog switchen!’, doen wij alle eer aan. Heeft u bij ons een koeler gekocht, dan kunt u die altijd inruilen voor een andere. Of wilt u switchen van flessenkoeler naar leidingkoeler? Dat kan want onze waterkoelers zijn niet alleen te gebruiken als flessenkoeler maar ook eenvoudig om te bouwen tot waterleidingkoeler. Aqua Chain levert maatwerk, precies volgens uw wensen.

Hulp nodig bij uw keuze? Gebruik onze ‘Coolculator’

Fles of leiding?
Aantal medewerkers?
Welke mogelijkheden?
Uw keuze!

Naar Coolculator