Tariefswijzigingen 2024

Geachte relatie,

Op de eerste plaats bedanken wij u voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. Wij wensen u en uw collega’s een gezond en succesvol 2024 toe.

Om kwaliteit en service te waarborgen toetsen wij jaarlijks onze tarieven aan de kostenontwikkelingen van het afgelopen jaar en aan de verwachte kostenontwikkelingen voor het komend jaar.

Bovenop de algemene loonkostenontwikkeling zorgt de krapte op de arbeidsmarkt eveneens voor kostenverhogende maatregelen om kwalitatief de juiste servicemonteurs te werven en te behouden.

Om u ook in 2024 weer van de beste service te kunnen voorzien zijn wij dan ook tot de conclusie gekomen dat wij niet aan een verhoging van onze tarieven kunnen ontkomen. Uiteraard hebben we deze geprobeerd zo laag mogelijk te houden, zodat de prijs /kwaliteitsverhouding in een juiste balans blijft.

 

Deze verhoging is o.a. gebaseerd op loon- en andere kostenstijgingen; wij sommen de belangrijkste factoren op:

  • De algemene loonkostenontwikkeling
  • De sterk verhoogde toeleveringsprijzen (leveranciers / krapte arbeidsmarkt / brandstof)
  • De verhoging van de verbruiksbelasting op wegwerp producten & aanstaand verbod met nog vele onduidelijkheden, waardoor wij hoge ontwikkelings-/productiekosten hebben gemaakt voor de verduurzaming van ons assortiment.
  • Wilt u weten wat de tariefsverhoging voor uw organisatie betekent, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Hulp nodig bij uw keuze? Gebruik onze ‘Coolculator’

Fles of leiding?
Aantal medewerkers?
Welke mogelijkheden?
Uw keuze!

Naar Coolculator